Закуп на деловен простор под реден бр. 3 - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Деловен простор во клуб на пензионери во Драчево

Детали за аукцијата:

Фонд на ПИОСМ, Известување за исправка на Објав 03/2019

Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Северна Македонија ја известува јавноста дека врши исправка на Објава број 03/2019 година за изземање на деловен простор од аукција.


За да ги видите објектите од оваа аукција кликнете овде

Оглас: