65.ул Ѓорче Петров 1 бр.11 (јурија) - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на ул Ѓорче Петров 1 бр.11 со површина од 25 м2 

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 13/2019-СК издавање деловен простор во Скопје -Прва објава

АД ИССДП издава деловен простор во Скопје


Оглас: