122 ул.Филип Втори Македонски Скопје - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на ул. Филип Втори Македонски Скопје  со површина од 38 м2  на приземје 

 

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 06/2022 издавање деловен простор -Втора објава

АД ИССДП издава деловен простор во Република Северна Македонија


Оглас: