Деловен простор во Кочани - Продажба на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Деловен простор на Ул.Љ.Санtтов, зграда 1, влез 4, приземје, 23 м2

Детали за аукцијата:

ЈАВЕН ПОВИК бр.1/2016 за продажба на деловен простор

Продажба на деловен простор во Кочани


За да ги видите објектите од оваа аукција кликнете овде

Оглас:

Локација: