Оглас бр. 01/2019... Издавање на деловен простор на Ул.Св.Јоаким Осоговски бр.226 Крива Паланка - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

За давање под закуп на деловен простор во сопственост на Република Северна Македонија со кој располага  НУ Центар за култура Крива Паланка.

Просторот е на главна улица на приземје со површина од 53м2.

Детали за аукцијата:

НУ Центар за култура Крива Паланка

За давање под закуп на деловен простор во сопственост на Република Северна Македонија со кој располага НУ-Центар за култура Крива Паланка.


За да ги видите објектите од оваа аукција кликнете овде

Оглас: