7. 7-ми Април бр. 4 - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на 7-ми Април бр. 4 Приземје број 7 со површина од 23 м2

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 12/2019-КА издавање деловен простор во Кавадарци - Втора објава

АДИССДП издава деловен простор во Кавадарци


Оглас: