93,ул Битпазарска бр 28 - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на ул Битпазарска бр 28  во подрум со површина од  13 м2 

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 13/2019-СК издавање деловен простор во Скопје -Прва објава

АД ИССДП издава деловен простор во Скопје


Оглас: