12. ул.Петре Прличко бб - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на ул.Петре Прличко бб приземје со површина 139,23м2

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 04/2020-ВЕ издавање деловен простор во Велес - Прва објава

АД ИССДП издава деловен простор во Велес


Оглас: