14.ул.Илинденска бр 25 - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на ул.Илинденска бр 25 приземје со површина 14м2

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 04/2020-ВЕ издавање деловен простор во Велес - Прва објава

АД ИССДП издава деловен простор во Велес


Оглас: