15.ул.Старшо Пинџур бр.5 - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

ЛЧокал на ул.Старшо Пинџур бр.5 со површина од 25м2  на приземје 

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 04/2020-ВЕ издавање деловен простор во Велес - Прва објава

АД ИССДП издава деловен простор во Велес


Оглас: