Деловен простор - гаражи - Продажба на Деловен Простор
main_image
imageimage
Совети:

Кликнете на сликата за да се зголеми


Користете ги стрелките од тастатурата за да ги видите следната и претходната слика


Притиснете ESC за излез

Bookmark and Share

Опис

Деловен простор во Скопје - гаража на бул. Јане Сандански бр. 109 А, зграда 1, влез 002, кат ПО 2

Детали за аукцијата:

Продажба на деловен простор - гаражи

Продажба на деловен простор - гаражи


За да ги видите објектите од оваа аукција кликнете овде

Оглас:
Документи за аукцијата:

Локација: