118.ул.Маршал Тито бр.42А - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на улица ул.Маршал Тито бр.42А на приземје со површина од 42 м2

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 06/2022 издавање деловен простор -Прва објава БИТОЛА

АД ИССДП издава деловен простор во Република Северна Македонија


Оглас: