119.ул.Браќа Мингови бр.7 - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на ул.Браќа Мингови бр.7 со подрум и приземје  со површина од 128 м2

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 06/2022 издавање деловен простор -Прва објава БИТОЛА

АД ИССДП издава деловен простор во Република Северна Македонија


Оглас: