120.бул.1-ви Мај бр.235 - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на ул бул 1-ви Мај бр.235 на приземје  со површина од 260 м2

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 06/2022 издавање деловен простор -Прва објава БИТОЛА

АД ИССДП издава деловен простор во Република Северна Македонија


Оглас: