121.ул.Маршал Тито (Широк Сокак )бр.91 - Давање под закуп на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Локал на ул.Маршал Тито (Широк Сокак )бр.91

Детали за аукцијата:

АД ИССДП - Објава бр. 06/2022 издавање деловен простор -Прва објава БИТОЛА

АД ИССДП издава деловен простор во Република Северна Македонија


Оглас: