Резултати
   
sort
Продажба на деловен простор во КО Гиновце
Продажба на деловен простор во К...
Цена: 4,075,790 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 04.07.2019 10:30:00

Деловниот простор се наоѓа на КП 1688 во КО Гиновце со ад...

Продажба на деловен простор во КО Гермијан
Продажба на деловен простор во К...
Цена: 1,363,566 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 04.07.2019 11:30:00

Деловниот простор се наоѓа на КП 1059 во КО Гермијан со а...

Деловен простор - НУЦК „АСНОМ“ Гостивар
Деловен простор - НУЦК „АСНОМ“ Г...
Цена: 18,535 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 03.07.2019 14:00:00

Деловен простор наменет за мултимедијални медиуми (ТВ,...

50.ул.Столарска бр .1Б (М.в .Кантарот)
50.ул.Столарска бр .1Б (М.в .Кантаро...
Цена: 6,419 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 03.07.2019 09:00:00

Локал на  М.в. Кантарот Ул. Столарска 1Б Приземје со п...

52. Ул Климент Охридски бр. 25
52. Ул Климент Охридски бр. 25
Цена: 6,753 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 03.07.2019 09:00:00

Локал на Ул Климент Охридски бр. 25 приземје со површина...

58. ул.Св.Нектариј Битолски бр.34
58. ул.Св.Нектариј Битолски бр.34
Цена: 18,107 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 03.07.2019 09:00:00

Локал на ул.Св.Нектариј Битолски бр.34 приземје со површ...